• Главная
  • Новости
  • Авто
  • JAGUAR LAND ROVER РОЗШИРЮЄ КОРДОНИ ТЕХНОЛОГІЙ: БЕЗДРОТОВЕ ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
chesno.in.ua, 2019-11-28 18:44

JAGUAR LAND ROVER РОЗШИРЮЄ КОРДОНИ ТЕХНОЛОГІЙ: БЕЗДРОТОВЕ ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

JAGUAR LAND ROVER РОЗШИРЮЄ КОРДОНИ ТЕХНОЛОГІЙ:  БЕЗДРОТОВЕ ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Частиною нашої тривалої трансформації у сфері сумісності із бездротовими сервісами є стандартне встановлення системи оновлення програмного забезпечення бездротовим шляхом (SOTA) на кожній новій моделі автомобілів Jaguar та Land Rover. Це дозволить всім нашим клієнтам отримувати майбутні оновлення програмного забезпечення до своїх автомобілів без необхідності відвідувати автодилерський центр – в тому числі найновіші оновлення інформаційно-розважальних систем Touch Pro і Touch Pro Duo. 

Jaguar Land Rover також пропонує можливість оновлення програмного забезпечення бездротовим шляхом (SOTA) та оновлення інформаційно-розважальних систем Touch Pro і Touch Pro Duoмайже півмільйона існуючих клієнтів по всьому світу. Ці додаткові оновлення сумісні з більшістю моделей, випущених починаючи з 2016 року.

Головний інженер Jaguar Land Rover Нік Роджерс сказав«Розробка та впровадження найновітніших технологій для наших клієнтів – це наша пристрасть. Спираючись на можливості під’єднання нашої нової моделі Land Rover Defender, ми зробили нашу новаторську систему бездротового оновлення програмного забезпечення для інформаційно-розважальних систем стандартом для всіх наших автомобілей».

«Звісно ми хочемо, аби наші існуючі клієнти також скористалися перевагами найновіших функцій бездротового підключення. Саме тому ми пропонуємо їм безкоштовне оновлення, завдяки якому ця можливість стане доступною також на їхніх автомобілях, як і найостанніші оновлення інформаційно-розважальних систем Touch Pro і Touch Pro Duо. Наше бачення у Jaguar Land Rover – це створення такого досвіду, який люди полюблять на все життя. У центрі усього, що ми робимо, є наші клієнти. Ця програма – лише один із способів розповісти про наше покликання».

Після оновлення клієнти зможуть користуватися перевагами всіх подальших оновлень програмного забезпечення інформаційно-розважальної системи без необхідності відвідувати свого автомобільного дилера. Замість цього клієнти зможуть швидко та легко самостійно завантажити нове програмне забезпечення за допомогою Wi-Fi.

Покупці автомобілів 2019-2020 модельного року вже матимуть функціонал SOTA, вбудований в їхню інформаційно-розважальну систему.

 

Нотатки від редактора:

  • З клієнтами, яким можна встановити безкоштовне оновлення, будуть контактувати представники автомобільного дилера, які запропонують їм записатися до центру для проведення необхідних робіт.
  • Інформаційно-розважальна система Touch Proбула вперше встановлена у 2016 модельному році для автомобіля Jaguar XF, а інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo – у 2018 модельному році для автомобіля Range RoverVelar.
  • Пакет Smartphone Pack було запропоновано в якості додаткового або стандартного обладнання для моделей Jaguar та Land Rover починаючи з 2019 модельного року (залежно від моделі та ринку).
  • Можливість бездротового оновлення програмного забезпечення (SOTA) було впроваджено для моделей автомобілів Jaguar та Land Rover 2019 року випуск. Власники таких транспортних засобів повинні перевірити у Інструкціях з експлуатації та переконатися, що ця функція ввімкнена, або звернутися до автодилерського центру для отримання додаткової інформації.
  • У нещодавно випущеному новому автомобілі Land Rover Defender встановлено абсолютно нові інформаційно-розважальні системи Pivi та Pivi Pro, в яких за замовчуванням встановлено пакет Smartphone Pack та можливість бездротового оновлення програмного забезпечення (SOTA).

 

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Land Rover Jaguar
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть