chesno.in.ua, 2019-12-03 12:30

Porsche 911 – Спортивний автомобіль 2020

Porsche 911 – Спортивний автомобіль 2020

Porsche 911  отримав нагороду національної автомобільної премії Auto.Riaom «Авто Лідер»

Porsche 911 став переможцем у номінації «Спортивні автомобілі» премії «Авто Лідер», яка щорічно проводиться порталом Auto.Ria.сom. Спорткар було визнано найкращим у відкритому голосуванні серед п’яти номінантів. Загалом у премії приймало участь 66 новинок, представлених у 2019 році на території України.

«Авто Лідер 2020» – щорічна національна премія, мета якої – обрати кращі авто-новинки року в Україні. Загалом премія складається з 13-ти основних номінацій та 4-х спеціальних. Переможці основних номінацій визначаються шляхом відкритого всеукраїнського голосування читачів профільного сайту Auto.Ria.сom. Переможців спеціальних номінацій визначає експертне журі. Цього року у національному голосуванні взяло участь близько 250 000 користувачів сайту.

«Коли мова йде про спортивні автомобілі, в уяві одразу постають спорткари бренду Porsche, і ми щиро раді, що чверть мільйона українців такої ж думки. Це дуже важлива перемога для Porsche. Адже нас обрали так багато автомобільних ентузіастів. Ми вдячні за високу довіру та продовжуємо забезпечувати безперечне лідерство бренду серед преміальних спорткарів», – Ігор Ткаченко, бренд-директор Porsche в Україні, ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд».

Porsche 911 – спорткар зі світовим ім’ям було представлено у новому кузові на початку 2019 року. Porsche 911 – це поєднання елегантного дизайну, потужності, керованості, неперевершеної динаміки та легендної історії. Впізнаваний стиль довершується суцільною світловою смугою на задній частині кузова. Відтепер це відмінна риса усіх моделей 911. 

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть