chesno.in.ua, 2019-12-26 18:04

Porsche Assistance – незамінний помічник 24/7

Porsche Assistance – незамінний помічник 24/7

Porsche Assistance ваш незамінний помічник у екстрених ситуаціях

Компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд.», офіційний імпортер автомобілів Porsche, надає усім власникам Porsche програму підтримки на дорогах Porsche Assistance. У разі поломки в дорозі, нещасного випадку або викрадення, кожен автовласник може звернутися на цілодобову гарячу лінію: +38 044 581 89 11, та отримати допомогу в екстреній ситуації.

Porsche Assistance – це програма забезпечення мобільності, дія якої поширюється не лише на водія, але й на всіх пасажирів автомобіля. Програма доступна 24 години на добу, 365 днів у році, в Україні і по всій Європі, та розповсюджується на автомобілі, придбані в офіційній дилерській мережі, як нові, так і автомобілі з пробігом (Porsche Approved). Porsche Assistance діє в разі поломки, аварії, викрадення автомобіля або акту вандалізму.

Термін дії гарантії Porsche Assistance для нових автомобілів становить 2 роки, починаючи з дати їх передачі клієнтам. Porsche Assistance для автомобілів із пробігом, які мають гарантію Porsche Approved, діє протягом періоду, визначеного в гарантійній книжці.

Програма Porsche Assistance була розроблена, в першу чергу, для надання найвищого рівня клієнтського сервісу автовласника Porsche. Так, якщо після екстреної ситуації автомобіль не можливо використовувати Porsche Assistance надасть підмінний автомобіль й відшкодує пов’язані з цим витрати (не довше ніж на 5 робочих днів). Якщо автомобіль не можна відремонтувати після екстреної ситуації, яка сталася на відстані 50 км автомобільною дорогою від місця проживання клієнта, протягом дня, коли трапилася пригода, за рахунок Porsche Assistance оплачується проживання в 4- чи 5-зірковому готелі на період виконання ремонтних робіт (не довше трьох діб). Окрім того, Porsche Assistance покриває вартість проїзду в таксі або іншим громадським транспортом до готелю. Також, для клієнтів доступна можливість отримати залізничні або авіаквитки, у разі, якщо поломка сталась за 50 км від місця проживання чи призначення клієнта і відремонтувати поломку одразу неможливо.

Детальніше про умови програми можна дізнатися з офіційної брошури.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть