chesno.in.ua, 2019-12-06 17:44

ВІДБУВСЯ ДОПРЕМ’ЄРНИЙ ПОКАЗ ОНОВЛЕНОГО LAND ROVER DEFENDER

ВІДБУВСЯ ДОПРЕМ’ЄРНИЙ ПОКАЗ ОНОВЛЕНОГО LAND ROVER DEFENDER

Офіційний імпортер Land Rover в Україні компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» провела допрем’єрний показ абсолютно нового Land Rover Defender в Україні. Учасники події та представники медіа отримали нагоду познайомитися із довгоочікуваною новинкою, оглянути інтер’єр, оцінити лаконічний зовнішній дизайн позашляховика, а також дізнатися про амбіційні плани просування моделі на українському ринку. 

Вперше новий Land Rover Defender було представлено 10 вересня на міжнародному автосалоні у Франкфурті (Німеччина). Для українського ринку Land Rover Defender буде доступний у комплектаціях Standard, S, SE, HSE, First Edition та Х. Для замовлення будуть представлені опції дизельних, бензинових двигунів, а пізніше стане доступний бензиновий двигун із технологією м’якого гібрида та плагін-гібрид. 

Новий Land Rover Defender створено для того, щоб витримувати постійні навантаження. Архітектура кузова типу монокок створює корпус втричі жорсткіший, ніж традиційні варіанти. 815-міліметрові шини поглинають удари, а зносостійке гумове покриття підлоги робить автомобіль ще стійкішим.

Новий Defender може подолати до 900 мм у брід, їх допомагає долати спеціальний режим на  Terrain Response 2, а 3D камера кутового огляду з системою Wade Sensing визначить глибину води на шляху. 

В складних умовах руху, таких як круті схили, спуски чи слизькі поверхні, стають у нагоді додаткові технології. Так, під час руху на кризі або по снігу крутний момент може розподілятися між передніми та задніми колесами. 

Система старту на слизькій поверхні Low Traction Launch, функція поступового вивільнення гальм при спуску зі схилу Gradient Release Control та система допомоги при спуску зі схилу Hill Descent Control забезпечать комфортну та безпечну їзду.

Окрім легендарних можливостей, власники новинки матимуть ще більше можливостей персоналізації свого автомобіля завдяки пакетам аксесуарів Explorer, Adventure, Country та Urban. Також, для нового Land Rover Defender є можливість придбати нову захисну плівку для зовнішнього шару фарби. Вона зберігає зовнішній вигляд автомобіля від подряпин на стоянці або колючих чагарників на бездоріжжі.

Перш ніж постати перед його майбутніми власниками, новий Defender пройшов більше ніж 62 000 інженерних випробувань. Прототипи моделей було перевірено на витривалість протягом більше ніж 1,2 мільйона км за найсуворіших умов нашої планети – від 50°С пустельної спеки до -40°С арктичного морозу. Тож, потужні позашляхові можливості та неперевершену міцність автомобіля доведено на практиці. Замовити власний Land Rover Defender можливо в офіційній дилерській мережі. 

Бренд директор Jaguar Land Rover в Україні Андрій Ханін говорить«Ми раді бачити представників профільних медіа на допрем’єрному показі нового Land Rover Defender. Автомобіль здатен підкорити будь-які дорожні умови, і це доведено чисельними випробуваннями. Це 70 років інновацій та вдосконалень, які тепер доступні й українським автовласникам. Вже у березні 2020 року автомобіль надійде у продаж та з’явиться на дорогах України».

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Land Rover Defender
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть