chesno.in.ua, 2021-01-11 10:30

Водіям повідомили про стан проїзду дорогами по Україні

Водіям повідомили про стан проїзду дорогами по Україні

На ранок понеділка, 11 січня, в двох областях України були опади, ще в одній спостерігалися тумани. Проїзд основними дорогами забезпечений. 

"Станом на 6 годину 11 січня хмарно, Чернігівській області місцями невеликий сніг, Тернопільській області місцями туман, в Одеській області невеликий дощ. На решті території країни без опадів. Покриття на дорогах державного значення в областях, де спостерігаються опади, - мокре, в решті областей - сухе", - повідомили дорожники.

На перевальних ділянках без опадів. Покриття сухе.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили в агентстві.

На дорогах державного значення, як зазначається, проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, як і спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок. В областях з опадами виконуються роботи щодо попередження виникнення зимової слизькості, проводиться обробка протиожеледними матеріалами.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 450 одиниць техніки та 559 робітників.

 

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть