• Главная
  • Новости
  • Экономика
  • Арахамія порахував, скільки часу знадобиться на розгляд поправок до законопроекту про ринок землі
chesno.in.ua, 2020-02-18 15:15

Арахамія порахував, скільки часу знадобиться на розгляд поправок до законопроекту про ринок землі

Арахамія порахував, скільки часу знадобиться на розгляд поправок до законопроекту про ринок землі

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія зазначає, що для розгляду поправок до законопроекту про ринок землі, як і раніше, необхідно кілька місяців роботи парламенту.

Про це він сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на питання щодо попередньо озвучених очікувань щодо винесення законопроекту на голосування орієнтовно в середині квітня.

“Такі самі очікування. Якщо не зміняться суттєво якісь обставини... Ми прогнозуємо це, базуючись на сьогоднішніх цифрах, які ми маємо: зараз, в середньому, розгляд однієї поправки триває 3 хвилини”, - сказав депутат і додав, що якщо кількість поправок розділити на 3 хвилини і врахувати час перерв в засіданнях, то “це десь 2,5-3 місяці роботи парламенту”.

На питання, чи може бути проведено додаткові пленарні дні, Арахамія зауважив, що це “один з інструментів, які можуть прискорити (цю роботу — ред.)”.

“Ми ще не вирішили, тому що ми думаємо, що тоді буде нова серія маніпуляцій щодо того, що ми прискорюємо процес штучним чином і таке інше”, - зазначив голова фракції.

Крім того, Арахамія повідомив, що у фракції є 12-13 депутатів, які висловлюються проти законопроекту про ринок землі. “Ми з ними спілкуємося, це нормально, ми їх намагаємося переконати”, - додав голова фракції.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть