chesno.in.ua, 2020-03-31 12:15

На збуті канабісу у Чернігові затримали фельдшера військового медпункту

На збуті канабісу у Чернігові затримали фельдшера військового медпункту

30 березня за процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України в рамках кримінального провадження за ст. 307 ч. 1 КК України викрито та затримано після збуту наркотичних засобів фельдшера медичного пункту однієї з військових частин, дислокованої на Чернігівщині. Про це повідомляє пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

Установлено, що 24 березня старший сержант ЗСУ у м. Чернігові здійснив збут канабісу цивільній особі. 30 березня під час повторного збуту канабісу цьому ж громадянину військовослужбовця було затримано.

Затримання відбулося спільно із слідчими Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, за оперативного супроводження Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернігівській області.

У ході санкціонованого обшуку, проведеного за місцем мешкання військовослужбовця, виявлено інші наркотичні засоби, а також боєприпаси у виді патронів різного калібру.

Санкція ч. 1 ст 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть