chesno.in.ua, 2020-08-04 10:45

У МВС розповіли, який запобіжний захід може очікувати на київського терориста

У МВС розповіли, який запобіжний захід може очікувати на київського терориста

Уродженця Узбекистану Сухроба Карімова, який погрожував підірвати банк в бізнес-центрі "Леонардо" в Києві, допитує СБУ. На зловмисника чекає арешт як запобіжний захід і суд за всією суворістю закону.

Про це повідомив заступник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко.

"На даний момент громадянин Узбекистану, який сьогодні імітував терористичний акт, знаходиться в СБУ. Він затриманий. З ним проводяться слідчі дії. Попереду - обрання запобіжного заходу судом. Швидше за все, це буде безальтернативне тримання під вартою. Далі він буде відповідати за всією суворістю закону", - повідомив Геращенко.

Також заступник глави МВС прокоментував низку фейкових повідомлень про мінування, які надійшли в поліцію 3 серпня.

"Що стосується зв'язку з іншими дзвінками про замінування, які не підтвердилися - у нас немає ніяких доказів якихось прямих зв'язків. Але вже помічено статистично, що після кожної заяви про той чи інший теракт психічно ненормальні люди, які бачать, що показують по телебаченню, пишуть в соцмережах - їм теж хочеться зробити "подвиг". вони починають дзвонити і говорити, що то-то заміновано. Як правило, судді дають таким особам умовні терміни, вважаючи, що це не дуже великий злочин. А я вважаю, що вони повинні сидіти у в'язниці", - сказав він.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть