chesno.in.ua, 2020-06-22 13:38

Зеленський: У мене немає часу вибирати, чи довіряю я Путіну

Зеленський: У мене немає часу вибирати, чи довіряю я Путіну

Поки президент РФ Володимир Путін вірить у візит президента України до Росії, український лідер Володимир Зеленський не намагається знайти якусь довіру до свого російського колеги, а зайнятий виключно інтересами України і поверненням окупованих територій.

Про це він розповів в інтерв'ю канадському виданню The Globe and Mail.

За совами президента, незважаючи на всі зусилля і спроби у врегулюванні ситуації на Донбасі, Україні все одно потрібні міжнародні союзники, щоб твердо триматися на переговорах з Росією.

Він зазначив, що, незважаючи на практично припинення переговорного процесу через пандемію коронавірусу, на Заході все ж відзначають хоч і не великі, але успіхи, в тому числі згадують про обмін полоненими.

"У мене немає часу вибирати, довіряти чи не довіряти Володимиру Путіну. Може бути, (обмін полоненими) не така вже й велика перемога, але такі маленькі перемоги уможливлюють велику перемогу. І для нас велика перемога – це повернення всіх наших окупованих територій. Це те, у що я твердо вірю, і на це у мене є час", – сказав Зеленський.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть