chesno.in.ua, 2023-06-10 17:05

Петиція щодо зняття санкцій з Parimatch набрала 25 тис голосів

Петиція щодо зняття санкцій з Parimatch набрала 25 тис голосів

Народна петиція, яка вимагає уваги президента Володимира Зеленського до ситуації з накладенням санкцій на Parimatch, набрала необхідну кількість голосів – 25 тисяч. Про це пише видання «Факти».

Воно цитує коментарі автора петиції, який припускає, що РНБО та президента Зеленського дезінформували щодо зв’язків компанії з рф.

«Ймовірно, Раду національної безпеки та оборони та президента України ввели в оману та дезінформували зацікавлені особи. Компанія одна з перших, хто виконав усі вимоги держави щодо легальної та чесної роботи на ринку. За два роки до бюджету було сплачено понад 850 млн грн податків та зборів. З початку війни Parimatch припинив діяльність на території РФ, заборонив там будь-яке використання бренду. На сьогодні так і незрозуміло, яким чином доброчесний бізнес потрапив у списки санкцій», — йдеться у петиції, в якій президента просять провести перевірку фактів, на підставі яких на ТОВ «Паріматч» було накладено санкції.

Зазначається, що Parimatch, відомий своєю прозорою та легальною роботою на ринку. Окрім того, що компанія сплатила майже половину податків на ринку за 2 роки, вона підтримує  Україну з початку повномасштабної війни, і втратила 545 млн грн на допомогу ЗСУ.

Незважаючи на звинувачення в роботі в Росії, Parimatch наголошує, що повністю припинила свою діяльність там та в Білорусі з початком війни, а аудиторський висновок американської юридичної компанії підтверджує відсутність зв'язків з країною-агресором. Розслідування журналістів та заяви експертів спростовують інформацію про нібито зв'язки Parimatch з російськими компаніями, що могли б бути причиною санкцій, а натомість вказують на можливий переділ ринку.

Ситуація навколо Parimatch викликає занепокоєння щодо прозорості та справедливості застосування санкційних механізмів, а також ставить під сумнів вплив таких рішень на українську економіку та підтримку національної оборони. Громадськість очікує на реакцію президента та влади на цю петицію, сподіваючись на справедливий та об'єктивний перегляд рішення щодо санкцій проти Parimatch.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть