chesno.in.ua, 2020-09-01 12:15

У Раді не підтримали заяву Фокіна щодо особливого статусу Донбасу, - Разумков

У Раді не підтримали заяву Фокіна щодо особливого статусу Донбасу, - Разумков

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначає, що в парламенті немає підтримки заяв першого заступника голови української делегації у Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна щодо Донбасу.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" в понеділок увечері.

Відповідаючи на питання щодо нещодавніх висловлювань стосовно Донбасу голови української делегації у Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука та його першого Вітольда Фокіна, спікер висловив думку, що "кидатися такими висловлюваннями, щонайменше, небезпечно для держави".

"Якщо ми говоримо про позицію президента... Ми побачили позицію і Офісу президента, і керівника Офісу президента, що це особиста позиція Вітольда Фокіна. І я вважаю, що це абсолютно правильна заява, і вона відповідає, в першу чергу, інтересам держави", - сказав Разумков.

Говорячи про парламент, він наголосив: "Щодо представників парламенту, які працюють у Верховній Раді України, наших з вами колег, - я не бачив від жодного з них заяв, які б підтримували позицію Фокіна. І я задоволений, що цього не відбулося".

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть