chesno.in.ua, 2020-10-28 15:58

«Ваша Готівочка» допоможе отримати кошти за 15 хвилин

«Ваша Готівочка» допоможе отримати кошти за 15 хвилин

Миттєво владнати фінансові питання можна за допомогою «Ваша Готівочка»: вона створила гнучкі та зручні умови кредитування, отже отримати гроші буде легко та просто

Потрібна готівочка? Вирішити це питання легко

Якщо у Вас з’явилися непередбачені витрати, і Ви не знаєте як з ними впоратися, то існує просте та зручне рішення. МФО «Ваша Готівочка» пропонує оформити швидкий кредит готівкою або онлайн, щоб за лічені хвилини виправити складне матеріальне становище.

За допомогою мікрокредитування люди можуть покривати важливі затрати, не затягуючи з ними до зарплатні. Саме мікрокредитування дає можливість вчасно оплачувати навчання, лікування, ремонт та позичати кошти на інші важливі справи. Тепер кожна людина у змозі вирішувати екстрені питання одразу, тому що «Ваша Готівочка» — це простіше ніж банк, і зручніше ніж звичайний кредит.

Кредит онлайн або готівочка надаються на вигідних умовах

Компанія «Ваша Готівочка» — надійний фінансовий партнер, який пропонує українцям допомогу в режимі 24/7 та допомагає здійснитися важливим бажанням. Вона моментально оформлює позики онлайн на суму від 200 до 9 000 гривень, а також готівкою до 25 000.

Тут клієнтів не запитують, для чого їм потрібні фінанси, не цікавляться їх кредитним минулим та навіть не просять повідомляти дані контактних осіб. У цій компанії кожна людина може розраховувати на підтвердження власної заявки та отримання миттєвого переказу кредитних коштів на банківську картку.

Перевагою даної компанії над іншими є те, що вона:

  • швидко надає кошти;
  • дає першу позику онлайн під 0%;
  • співпрацює з клієнтами від 18 до 70 років;
  • пропонує пройти елементарну процедуру оформлення;
  • надійно зберігає особисті дані позичальників.

Яку саме суму позичати та на який період — кожен позикоодержувач може вирішувати індивідуально. Компанія розгляне всі заявки та оперативно допоможе охочим отримати фінанси.

Попри вибраний спосіб оформлення позики, стандартний період користування коштами складає від 1 до 16 днів. Відрізняються тільки відсоткові ставки: під час оформлення першого кредиту онлайн, гроші надаються безвідсотково; повторним клієнтам або охочим оформити позику готівкою, компанія дає гроші під 2% в день від загальної суми.

Кредит готівкою або на картку «Ваша Готівочка» надасть миттєво

Як саме оформлювати мікрокредит у «Ваша Готівочка» — готівкою чи на картку, кредитоодержувачі обирають самостійно.

Вони можуть взяти кредит онлайн. Даний спосіб кредитування підійде для тих, хто звик користуватися безготівковими розрахунками. Особливо він підійде для нових клієнтів — їм перший кредит на картку дають під 0% (мається на увазі 0,01% в день). Для оформлення такого кредиту потрібні паспорт, ІПН, банківська картка та пристрій з доступом до інтернету (мобільний, комп’ютер, ноутбук тощо).

Оформлюється кредит онлайн під 0% на офіційному сайті компанії Vashagotivochka. Заповнити заявку надзвичайно просто: у кредитному калькуляторі, який відкриється після переходу на сайт, потрібно вибрати бажані умови, потім заповнити анкету з персональними даними (паспортними, контактними, ІПН, реквізитами картки) та надіслати заявку на розгляд.

Час прийняття рішення за онлайн-заявкою займає всього 5 хвилин. Спеціальна система одразу ж проаналізує отриману інформацію та, спираючись на неї, прийме рішення. У 99% випадків звернень заявки підтверджуються та клієнти отримають кошти.

Позичальники, які бажають взяти позику готівкою, також можуть скористатися електронною формою заповнення заявки, але на додачу до цього їм потрібно буде вказати, що вони хочуть отримати кошти на руки.

Отримати готівку можна в будь-якому відділенні мережі МФО «Ваша Готівочка» (де вони знаходяться та як туди дістатися можна переглянути тут. Також оформити позику готівкою можна прямо у відділенні (для цього потрібно мати при собі оригінали паспорта та ІПН).

Залишилися запитання? Заходьте на сайт vashagotivochka, звертайтеся на «гарячу лінію» 0 800 202 404 або пишіть до служби техпідтримки [email protected] . Компанія «Ваша Готівочка» завжди поруч з Вами!

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть