• Главная
  • Новости
  • Шоубиз
  • Юрій Горбунов розповів, як Катя Осадча відреагувала на його поцілунок з Надією Мейхер
chesno.in.ua, 2020-10-15 15:20

Юрій Горбунов розповів, як Катя Осадча відреагувала на його поцілунок з Надією Мейхер

Юрій Горбунов розповів, як Катя Осадча відреагувала на його поцілунок з Надією Мейхер

Український телеведучий й шоумен Юрій Горбунов розповів про ревнощі дружини Каті Осадчої, які почалися після його поцілунку з колишньою солісткою “ВіаГри” Надією Мейхер.

Нагадаємо, що Горбунов та Мейхер грають у телесеріалі “Великі Вуйки”. Зокрема, саме з нею у телеведучого був пов’язаний один із найпікантніших епізодів проєкту, який, звісно що, не пройшов повз увагу ревнивої дружини Юрія.

Під час інтерв’ю, Горбунов розповів про реакцію Каті Осадчої на його поцілунок з Надею. За його словами, теледіва попросила чоловіка записати на телефон момент, коли він цілуватиметься зі співачкою, що він і зробив. Втім, коли Юрій прийшов додому після зйомок, то, на жаль, сварка з дружиною була неминуча.

Найцікавіше те, що Потап, зі свого боку, зізнався, що йому байдуже на відверті фотографії коханої обраниці Насті Каменських. Втім, якби їй запропонували знятися у відвертій сцені кінострічки, то це його сильно насторожило б.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть