Після чотирьох років розробок французький виробник Bridor запускає виробництво мультиволоконного хліба.
Продукт l’Amibiote – це результат закваски, яка складається з семи рослинних волокон. Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році разом з Жоелем Доре, експертом з мікробіотехніки Національного інституту агрономічних та екологічних досліджень.
Дослідження показали, що клітковина – неймовірно важлива частина раціону. Одна з проблем – отримувати її з продуктів, які люди споживають щодня. Компанія створила асортимент хліба зі збагаченим волокном, який можна їсти в будь-який час доби. Це спростило питання включення різноманітних харчових волокон у раціон.
Унікальний рецепт виробництва складається з семи рослинних волокон, відібраних Жоелем Доре, з врахуванням позитивного впливу на здоров’я. Харчові якості продукту сприяють зниженню рівня холестерину завдяки дії бета-глюканів.
-
20.09.21 13:59
В Україні прогнозують подорожчання хлібуВ Україні в 2021-му зібрали рекордні обсяги пшениці та ячменю. Здавалося б, від цього в країні стане більше борошна, а значить і хліба. Але зниження цін малоймовірне, в першу чергу через такі фактори, як дорога електроенергія і пальне. Однак і різкого подорожчання хліба теж не передбачається.
Читать далее > -
02.03.21 17:02
Чому знову дорожчає хлібВостаннє цінник на нього переписали минулої осені через стрибок цін на електроенергію для промислових підприємств. Для мене хліб обійшовся у додатковий червінець на місяць. Дріб’язок, – скажете ви. А як тим, хто балансує на межі бідності, і для кого хліб – найперший споживок?!
Читать далее > -
19.02.21 13:44
В Україні подорожчав хлібЦіни виробників на хліб за січень в Україні змінилися різноспрямовано: тоді як житній хліб дещо подешевшав, “білий” та житньо-пшеничний хліб – подорожчали на майже 5% та 9% відповідно. Про це свідчать дані Держстатистики.
Читать далее > -
17.02.21 17:13
Хліб з магазину може бути шкідливимХліб, куплений у великих торговельних мережах, може бути небезпечним через приготування з порушенням технології. Через недбалість працівників покупці ризикують придбати продукт, заражений пліснявою і токсинами. Про це повідомив пекар Ігор Лаврешин.
Читать далее >