chesno.in.ua, 2022-02-03 17:19

У Київстарі стався масштабний збій, абоненти залишилися без зв'язку

У Київстарі стався масштабний збій, абоненти залишилися без зв'язку

Стало відомо про те, що в Київстарі стався масштабний збій. Люди не можуть додзвонитися один до одного.

Про неможливість здійснювати дзвінки повідомляють жителі Дніпра, Запоріжжя, Полтави та інших міст України. Сталося це в четвер, 3 лютого.

Коли користувачі намагаються зателефонувати комусь, то чують, що у них недостатньо коштів, навіть якщо гроші там є.Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

При цьому у абонентів з контрактними тарифами дзвінок проходить нормально і зв'язок є.

Недоступні такі функції як перевірка рахунку, а додаток перестав працювати. До слова, з оператором зараз також неможливо зв'язатися.Скрін, відео YouTube телефон

У Київстарі про проблему знають, і повідомили, що зараз вони працюють над усуненням даного інциденту. Абоненти також відзначають в коментарях, що проблеми спостерігаються у мобільного оператора вже кілька днів.Скріншот коментарів, фото: Facebook

"Що відбувається з мережею? Зателефонувати неможливо, з оператором не зв'язатися, додаток не працює!! Тарифні гроші знято - Ви там очманіли взагалі?" - пише незадоволена користувачка оператора Київстар. Відповіді від компанії довго чекати не довелося, і найімовірніше найближчим часом проблема буде вирішена.

салон Київстар, фото:insider

Також користувачі повідомляють, що не працює і сайт Kyivstar – він не відкривається, а ще немає можливості вийти в інтернет.

Найбільше обурення українців полягає в тому, що якість зв'язку стає тільки гірше, а ось ціни на тарифи продовжують збільшуватися.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть