chesno.in.ua, 2020-07-01 11:23

У Міносвіти розповіли, як отримати кошти за пробне ЗНО

У Міносвіти розповіли, як отримати кошти за пробне ЗНО

Відзавтра, з 1 липня, в Україні розпочинають повертати кошти учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що були сплачені раніше за участь у тестуванні.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки.

"Кошти повертатимуть саме тій особі, яка була зареєстрована для участі у пробному ЗНО. Ні мамі, ні батькові, а саме тим учасникам та учасницям, які були зареєстровані на тестування", - наголосили в міністерстві.

Для того, щоби отримати кошти, необхідно мати будь-яку картку в "ПриватБанку", що оформлена саме на учасника пробного ЗНО.

Зазначений фінансовий телефон повинен збігатися з телефоном, вказаним під час реєстрації на пробне ЗНО як основний.

Ті учасники, які мають картку "ПриватБанку", отримають смс-повідомлення від банку про зарахування коштів.

Якщо немає картки "ПриватБанку", необхідно звернутися до будь-якого відділення банку та безкоштовно оформити картку. З собою потрібно мати паспорт або електронну ID-картку.

Якщо ж учасник уже є клієнтом банку, можна відкрити віртуальну картку в "Приват24".

Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити картку "ПриватБанку".

У міністерстві наголосили, що картку потрібно оформити якомога швидше. "Однак якщо зараз немає змоги потрапити до банку, є час до кінця листопада – програма повернення коштів діятиме до 1 грудня 2020 року", - повідомили в МОН.

Якщо під час реєстрації на пробне ЗНО вказано не свій телефон, а одного з батьків, або якщо за цей час номер телефону змінився, необхідно зайти у сервіс визначення результатів на сайті УЦОЯО та змінити основний номер телефону на той, що прив’язаний до картки.

Також у МОН зазначили, що докладну інструкцію щодо повернення коштів за пробне ЗНО розміщено на сайті "ПриватБанку".

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Минобразования ВНО
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть