• Главная
  • Новости
  • Мир
  • Коронавірус дістався королівської сім'ї Британії: весілля принцеси Беатріс опинилося під загрозою зриву, - ЗМІ
chesno.in.ua, 2020-03-12 15:08

Коронавірус дістався королівської сім'ї Британії: весілля принцеси Беатріс опинилося під загрозою зриву, - ЗМІ

Коронавірус дістався королівської сім'ї Британії: весілля принцеси Беатріс опинилося під загрозою зриву, - ЗМІ

Ходять чутки, що коронавірус може внести корективи у весільні плани принцеси Йоркської Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцці.

Весілля онуки королеви Єлизавети II – принцеси Беатріс заплановане на 29 травня 2020 року. Церемонія вінчання повинна відбутися в Королівській каплиці Сент-Джеймського палацу, а банкет в Букінгемському палаці.

Попри те, що наречений і наречена хотіли дуже камерну церемонію з мінімальною кількістю гостей, все ж їхнє весілля через спалах Covid-19 в Європі опинилося під загрозою.

Річ у тому, що багато гостей з боку нареченого – Едоардо Мопеллі Моцці – живуть в Італії. А сам наречений родом з Ломбардії, яка, як відомо, стала першим регіоном Італії, який був закритий на карантин через спалах коронавірусу. Його рідні і друзі просто можуть не приїхати до Лондона на його весілля у зв'язку зі скасуванням рейсів і карантинними заходами.

Як буде поводитись вірус надалі і скільки ще триватимуть карантинні заходи, незнає ніхто. У палаці поки не дають офіційних коментарів на тему весілля принцеси, все ж до нього ще понад два місяці і ситуація може змінитися.

Якщо ж весілля все-таки відбудеться в обрану дату, його можуть пропустити 93-річна королева Єлизавета II і 98-річний чоловік королеви принц Філіп, але швидше за все, тільки в тому разі, якщо епідемія в Британії досягне тих масштабів, що і в Італії. 

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть