• Главная
  • Новости
  • Мир
  • Пристайко на зустрічі з главою МЗС Ірану вимагав повідомити причину збиття українського літака
chesno.in.ua, 2020-02-17 16:00

Пристайко на зустрічі з главою МЗС Ірану вимагав повідомити причину збиття українського літака

Пристайко на зустрічі з главою МЗС Ірану вимагав повідомити причину збиття українського літака

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко на зустрічі зі своїм іранським колегою Мохаммедом Джавадом Заріфом вимагав розслідувати і повідомити причини збиття українського літака біля Тегерана.

Про це Пристайко сказав, виступаючи в аеропорту «Бориспіль» перед родичами загиблих українців на борту літака рейсу PS752, який 40 днів тому було збито іранськими військовими біля Тегерана.

«Ми активно працюємо і як Міністерство закордонних справ, і як наш уряд з тим, щоб відновити справедливість, притягнути всіх відповідальних за цю жертву, за ці жертви нашого народу. Я розумію, що нічим ми не можемо відплатити за життя ваших рідних. Єдине, що ми можемо зробити, - вимагати справедливу компенсацію за це», - зазначив глава МЗС.

Також він нагадав, що 15 лютого зустрічався з міністром закордонних справ Ірану Мохаммедом Джавадом Заріфом. «Під час цієї зустрічі ми вимагали справедливого і чесного розслідування. Ми не погодимось визнати якогось солдата, який збив. Ми вимагаємо знати усю правду, що сталося з нашим рейсом, що призвело до загибелі наших людей», - наголосив Пристайко.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть