chesno.in.ua, 2020-05-04 11:38

Єгипет послаблює карантин — відкриваються готелі

Єгипет послаблює карантин — відкриваються готелі

Туристам в Єгипті можна проживати в готелях на курортах, де є медичний кабінет з лікарем-резидентом, заявив кабінет міністрів країни у неділю, передає Reuters.

Персонал і відвідувачі готелів в Єгипті повинні регулярно перевіряти температуру і користуватися дезінфекційними засобами і обладнанням. Працівники повинні проходити швидкі тести на коронавірус при вході на курорти.

Однією з умов заселення в готель є онлайн-реєстрація. Крім того, у закладі має бути відведено невелике будівлю або один поверх для зони карантину, куди можна було б поміщати людей з позитивним тестом на COVID-19, або тих, у кого тільки підозрюється наявність коронавірусу.

На курортах заборонено проводити весілля або вечірки, організовувати розважальні заходи, подавати кальян або відкривати буфети.

Уряд вирішив послабити карантинні обмеження у священний для мусульман місяць Рамадан. Велика кількість підприємств відновили роботу, комендантську годину в нічний час був скорочений.

Прем'єр-міністр Мостафа Мадбули заявив, що країна почне поступово повертатися до нормального життя після Рамадану.

Як вже повідомлялося, В Єгипті зареєстровано 6465 випадків захворювання коронавірусом і 429 смертей. З-за коронавірусу була заморожена робота туристичного сектора Єгипту, на частку якого припадає 12-15% валового внутрішнього продукту. Це призвело до втрат, оцінюваним в 1 мільярд доларів на місяць.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Египет карантин
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть