chesno.in.ua, 2021-11-19 15:34

Глава МВС про смерть Полякова: склали повний пазл того, що відбувалося

Глава МВС про смерть Полякова: склали повний пазл того, що відбувалося

Слідство у справі про смерть народного депутата Антона Полякова отримало доступ до його мобільного телефону.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, повідомляє пресслужба МВС.

Завдяки співпраці з міжнародними партнерами, ми отримали доступ до телефону пана Полякова. Думаю, найближчим часом правоохоронці розкажуть подробиці. Ми склали повний пазл того, що відбувалося, – сказав він.

Очільник відомства анонсував найближчим часом брифінг, на якому розкажуть подробиці.

Міністр зазначив, що наразі завершується проведення всіх необхідних експертиз. Під час розслідування смерті народного депутата Антона Полякова вдалося встановити повну картину події. Також правоохоронці отримали доступ до його мобільного телефону.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ. Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що померлий депутат Поляков однозначно приймав наркотичні речовини перед смертю.  Такоє Єнін пояснив "сліди від удушення" на шиї померлого депутата. За його словами, їх міг залишити золотий ланцюжок, який був на депутатові.

Перед смертю Поляков стверджував, що народні депутати від фракції "Слуга народу" нібито отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів.

18 листопада 2021 року Верховна Рада створила Тимчасову слідчу комісію, яка розслідуватиме смерть депутата.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

смерть МВС Поляков
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть