chesno.in.ua, 2022-02-18 17:16

Renault показала кросовер зі звичайним мотором, що працює на водні

Renault показала кросовер зі звичайним мотором, що працює на водні

Компанія Renault розповсюдила перше тизерне зображення нового концепт-кара. Перспективна новинка втілює ключові аспекти стратегії майбутнього розвитку французького автовиробника: захист навколишнього середовища, безпека, інклюзивність. Як з’ясували журналісти у прес-службі Renault, концепт-кар отримає водневий двигун і не матиме аналогів у світі.

Отримавши двигун на водневому паливі, концепт-кар підтвердив наміри Групи та бренду Renault з декарбонізації (зниження вуглецевого сліду). Крім того, новинка відзначить прогрес компанії в сфері економіки замкнутого циклу, відновлених матеріалів, що переробляються.

Для підвищення безпеки водія та пасажира у майбутній новинці застосують велику кількість інноваційних технологічних рішень.

Концепт-кар розроблявся під керівництвом директора з дизайну Renault Жиля Відаля. Концепт-кар є частиною нещодавно оголошених планів французького автовиробника щодо повного перекладу модельної лінійки до 2030 року на електромобілі.

Прем’єра нового концепт-кара запланована на травень 2022 року.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть