chesno.in.ua, 2022-02-02 13:21

CreditKasa – номінант премії FinAwards 2022

CreditKasa – номінант премії FinAwards 2022

Одна з найбільших компаній на ринку небанківських фінансових сервісів CreditKasa стала номінантом у щорічному конкурсі FinAwards 2022. Компанія позмагається за звання лідера серед мікрофінансових організацій.

Цьогоріч CreditKasa стала учасником трьох номінацій:

  1. Найкраща МФО онлайн
  2. Найкращий СЕО МФО
  3. Найкраща рекламна кампанія: МФО

Переможців визначитьекспертне журі, а також відкрите голосування на сайті преміїза участі усіх охочих. Віддати свій голос за CreditKasa можна з 1 до 28 лютого на сайті премії.

«Участь у престижній галузевій премії FinAwards – це можливість отримати зворотний зв’язок від професійної експертної спільноти, а також наших актуальних та потенційних клієнтів. Це об’єктивна оцінка роботи та зусиль усієї команди, а також сигнал про те, які позиції ми займаємо в умах та серцях людей»,– каже директор з маркетингу CreditKasa Віталій Соловйов.

Протягом 2021 року компанії вдалося багато чого впровадити та удосконалити. Насамперед йдеться про перехід на нове програмне забезпечення, яке гарантує максимальну гнучкість в ризикових моделях та високий рівень безпеки клієнтських даних. Прийняття рішення за заявками повторних клієнтів тепер займає менше двох хвилин.

Аби привернути до себе увагу позичальників та відповідати сучасним трендам брендингу, компанія здійснила рестайлінг та змінила позиціонування. Новий слоган – «Найкраще попереду» – покликаний підтримати оптимізм клієнтів та показати, що, незважаючи на невизначеність зараз, у майбутньому все налагодиться. Рекламна кампанія оновленого бренду показала короткі історії українців у складних життєвих ситуаціях, коли можливість взяти миттєвий кредит дійсно вирішує проблему. А команда CreditKasa, яка щодня має справу з подібними запитами, з повагою та турботою допоможе вибратися з фінансової скрути.

Керівництво CreditKasa піклується і про працівників. Так, компанія повністю покривала витрати, пов’язані з COVID-19, і доклала усіх зусиль, аби досягти одного із найвищих показників вакцинації у корпоративному секторі та уникнути спалахів захворюваності.

Нагадаємо, CreditKasa уже ставала переможцем премії FinAwards у 2021 році та отримала нагороду у номінації «Передові технології та інновації (МФО)».

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

CreditKasa
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть