chesno.in.ua, 2022-01-31 11:46

Генеральним директором «Філіп Морріс Україна» призначений Максим Барабаш

Генеральним директором «Філіп Морріс Україна» призначений Максим Барабаш

«Філіп Морріс Україна» повідомила про призначення генеральним директором Максима Барабаша. Він змінив на цій посаді Костаса Салвараса і буде відповідати за управління бізнесом в Україні, Грузії, Вірменії та Молдові.

Протягом останніх чотирьох років Максим Барабаш обіймав посаду фінансового директора «Філіп Морріс Україна». До цього працював на керівних посадах у сферах фінансів, стратегічного планування та розвитку бізнесу в Україні та в регіоні Близького Сходу. Він приєднався до компанії у 2001 році.

«Я дуже пишаюся тим, що отримав змогу очолити таку чудову команду. Сьогодні Philip Morris International очолює трансформацію галузі, торуючи шлях до бездимного майбутнього, і Україна йде в авангарді змін. Вже 1,4 мільйони українських курців відмовилися від сигарет на користь менш шкідливої альтернативи – IQOS від PMI. Ми впевнені, що за відповідного регулювання та оподаткування уже за 10-15 років Україна може стати вільною від сигаретного диму», – зазначив Максим Барабаш.

 

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть