chesno.in.ua, 2020-03-12 17:23

Україна розгляне обмеження польотів до Німеччини та Франції

Україна розгляне обмеження польотів до Німеччини та Франції

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що сьогодні його відомство та авіаперевізники розглянуть питання щодо обмеження авіаційних польотів з Німеччиною та Францією.

Про це міністр повідомив на брифінгу за підсумками засідання оперативного штабу МЗС задля реагування на поширення коронавірусу COVID-19 у світі.

"Ми якраз сьогодні будемо збиратися з авіаперевізниками. Зараз розглядається (питання) щодо обмеження авіарейсів з Німеччиною та Францією", - зазначив Криклій.

Також він заявив про заходи щодо обмеження авіаперевезень з іншими країнами, зокрема з Італією.

За його словами, три авіаперевізники здійснювали польоти з України до шести італійських міст.

"Чотири напрямки - це Бергамо, Мілан, Рим і Венеція - здійснювали МАУ. Вже два напрямки вони закрили, залишаються Мілан і Рим. Вони сьогодні-завтра здійснюють останні рейси для того, щоб вивезти пасажирів. І залишається тільки Рим для того, щоб ми могли повернути українців, і на цьому напрямку ми теж здійснюємо додаткові заходи контролю", - сказав міністр.

Також він зазначив, що авіаперевізники SkyUp та Alitalia закрили авіарейси. Крім того, призупинено авіаперевезення з Китаю, закрито авіапростір з Іраном.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть