chesno.in.ua, 2022-09-27 17:14

Корекція фігури та масажі

Корекція фігури та масажі

Масаж подарує м'язам тіла розслаблення та тонізацію, а шкірі - необхідне насичення та зміцнення. Завдяки масажу посилюється кровообіг та лімфоток. В результаті чого відновлювальні процеси в організмі протікають більш активно.

 

Класичний масаж

Класичний масаж допомагає уникнути застоїв в крові, які можуть призводити до поганого самопочуття та захворювань. Цей масаж слід розглядати і як лікувальну методику, і як профілактичну. Він чинить загально зміцнюючу дію на організм людини та підвищує імунітет. Класичний масаж дуже ефективний у знятті напруги та стресів, якщо його практикувати регулярно, хоча б раз на тиждень.

 

Лімфодренажний масаж

Лімфодренажний масаж – це лікувальний вид масажу, спрямований на покращення самопочуття та загального стану здоров'я, боротьбу з проявами целюліту, профілактику стану вен, покращення стану шкіри, м'язів, тканин, зняття набряків.

Лімфодренажний масаж можна поєднувати в одному комплексі з антицелюлітним, моделюючим або класичним масажем. А також він незамінний у комплексі з мезотерапією.

 

Моделюючий масаж тіла

Моделюючий масаж тіла – це комплекс методик, що включає механічний і рефлекторний вплив на тканини і органи людини. За допомогою моделюючого масажу за короткий час можна позбавитись кількох сантиметрів у талії та стегнах, кількох кілограмів і целюліту, а також підвищити тонус та еластичність шкіри.

 

Антицелюлітний масаж

Антицелюлітний масаж – це спеціалізовані методики масажу, які є найефективнішими та найбезпечнішими засобом боротьби з целюлітом.

Тривалий інтенсивний вплив на проблемні зони тіла призводить до значного посилення кровообігу в жировій тканині і, як наслідок, "апельсинова шкірка" розгладжується.

 

Підводний душ-масаж

Спочатку ця процедура була задумана як допомога пацієнтам при захворюваннях опорно-рухової системи (наслідки після переломів, артрити, остеохондрози, стани після заміни суглобів, тощо).

Також, процедура допомагає поліпшити психосоматичний стан людини, сприяє нормалізації сну, пацієнти відчувають приплив сил, підвищується працездатність. А ще, підводний душ-масаж дозволяє впоратися з надмірною вагою.

Під сильним впливом струменя води від 2-х до 8-ми атмосфер йде розщеплення підшкірної жирової клітковини, посилюється кровообіг. Підводний душ масаж має унікальну дренуючу властивість. Одна процедура гідромасажу дорівнює 3-4 процедурам ручного масажу. А оскільки у воді людина, навіть якщо не вміє розслаблятися, все одно розслабиться, то потужним струменем води можна добре пропрацювати глибокі м'язи, які у звичайному житті у нас не працюють, тому підводний душ-масаж прирівнюють до пасивної гімнастики.

Під час проведення процедури дотримуються правил ручного масажу, застосовуючи всі прийоми: розтирання, розминання, погладжування, вібрації.

Для досягнення максимального результату рекомендується проходити курс з 10-15 процедур.

 

Пресотерапія

Пресотерапія – це фізіотерапевтична процедура, що має виражений лімфодренажний ефект, який сприяє відновленню току лімфи, поліпшенню циркуляції крові, і, як наслідок, відновленню водного та кисневого балансу в організмі.

Під час процедури на вас одягається спеціальний костюм. За допомогою апарату в костюм по повітря-проводам закачується стиснене повітря, проводиться циклічне надування кожного сегмента костюму знизу вгору. Подібне хвилеподібне чергування тисків і пауз має механічний вплив на шкіру, м'язи тіла, підшкірно-жирову клітковину, венозні та лімфатичні судини.

 

Рівень тиску та інші налаштування апарату підбираються фахівцями індивідуально під кожного пацієнта.

Пресотерапія сприяє вирішенню таких проблем: целюліт, набряки та тяжкість у нижніх кінцівках, в'ялість шкіри, стреси, синдром хронічної втоми, безсоння. Максимального результату можна досягти поєднуючи пресотерапію з іншими методами, такими як підводний душ-масаж, обгортування, антицелюлітний ручний масаж.

Важливо розуміти, що для цієї процедури є низка протипоказань:

  • хронічні захворювання на стадії загострення
  • вагітність або грудне вигодовування
  • цукровий діабет
  • доброякісні/злоякісні утворення
  • гострі інфекційні процеси
  • порушення функції нирок

Більше про пресотерапію та інші процедури корекції фігури ви можете дізнатися звернувшись до медичного центру МЕДГАРАНТ у Черкасах. Це допоможе не лише визначитися з необхідністю тієї чи іншої процедури, виявити можливі протипоказання, але й зрозуміти, з якою частотою процедури необхідно проходити, щоб досягти бажаного результату. Також, окрім, консультації фахівця з масажу в центрі можна отримати консультацію лікаря-фізіотерапевта.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть