В Україні 90% випадків фальсифікату на ринку становить вершкове масло

Голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька під час свого виступу відмітила, що фахівці Держпродспоживслужби за минулий рік провели понад 19 000 перевірок. Відтак, майже 90% випадків фальсифікату стосувалися саме солодковершкового масла.
Владислава Магалецька нагадала, що на жаль, не завжди продукція відповідає тому, що зазначено на етикетці і не варто вестись на «гарну упаковку».
«Ми – це те, що ми їмо. Якщо ви бачите гарну етикетку, але ціна підозріло низька, переконайтеся у безпечності цього продукту, перевірте маркування та інформацію про товар. Не ризикуйте своїм здоров’ям та здоров’ям своїх близьких», – зауважила голова Держпродспоживслужби.
Вона додала, якщо у вас виникають підозри щодо якості та безпечності такого товару, то обов’язково зверніться до Головного управління Держпродспоживслужби за місцем вашого проживання або до Головного управління Держпродспоживслужби вашої області.
-
27.01.21 13:46
На Вінниччині у 2020 року з обігу вилучили майже 3 тонн фальсифікату вершкового маслаНа Вінниччині протягом минулого року фахівці Держпродспоживслужби вилучили з обігу 2,9 тонн солодковершкового масла. Про це інформує Держпродспоживслужба.
Читать далее > -
07.12.20 14:15
Держпродспоживслужба працює над відкриттям ринків збуту української продукціїДержавна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів працює над відкриттям ринків збуту української продукції у 33 країнах світу.
Читать далее > -
23.10.20 17:58
Бізнес визначив головні завдання для очільника ДержпродспоживслужбиЄвропейська Бізнес Асоціація (ЄБА) сформувала 8 головних напрямків діяльності Держпродспоживслужби, яку очолила Владислава Магалецька. Про це повідомляє Клуб успішних аграріїв.
Читать далее >