chesno.in.ua, 2021-03-10 09:31

Стратегія економічної безпеки та цифрова освіта: порядок денний Кабміну

Стратегія економічної безпеки та цифрова освіта: порядок денний Кабміну

Кабінет міністрів України на засіданні у середу, 10 березня, планує розглянути, зокрема, проект указу Президента про рішення РНБО “Про Стратегію економічної безпеки України на період до 2025 року" та питання веб-порталу цифрової освіти "Дія. Цифрова освіта".

Деталі

Загалом на порядку денному Кабміну низка питань.

Зокрема, уряду планує розглянути проекти постанов уряду про затвердження порядку вручення посвідчення донора крові та компонентів крові та його форми; про внесення змін до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів; про внесення змін до Положення про Комісію з регулювання азартних ігор та лотерей.

Також уряд має сьогодні розглянути проекти розпоряджень про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції.

Окрім того, на порядку денному - питання про делегацію уряду України для участі у 65-й сесії Комісії Організації Об’єднаних Націй зі становища жінок; про підготовку та відзначення у 2021 році 360-річчя з дня заснування Львівського національного університету імені Івана Франка; питання Єдиного державного веб-порталу цифрової освіти "Дія. Цифрова освіта".

На порядку денному є й кадрові питання.

Урядовці планують також розглянути проект указу Президента про рішення РНБО “Про Стратегію економічної безпеки України на період до 2025 року".

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Кабмін
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть