chesno.in.ua, 2022-11-10 11:07

Данабол для бодібілдингу. На що дивитися при виборі данабол?

Данабол для бодібілдингу. На що дивитися при виборі данабол?

На сьогоднішній день важко уявити собі бодібілдера, який у своїй спортивній кар'єрі жодного разу не вдавався до допомоги анаболічних стероїдів. Ця категорія спортивної фармакології дозволяє атлетам стати сильнішими, підвищити витривалість та покращити якість мускулатури. Купуючи анаболічні стероїди, бодібілдери піклуються про своє здоров'я та досягають вершин у спорті. Одним з найпопулярніших і найпотужніших анаболічних стероїдів є данабол. Замовити в інтернет-магазині цей препарат прагне велика кількість атлетів, оскільки данабол сприяє нарощуванню достатнього обсягу м'язової маси в короткий проміжок часу.

Характеристики та опис препарату Данабол

Данабол являє собою анаболічний стероїд синтетичного походження. Вперше був випущений у 1960 році. У медицині застосовувався для лікування опіків та відновлення організму після операцій. Проте, надалі препарат почали використовувати у бодібілдингу з метою м'язового зростання. Купити в Одесі та інших містах України данабол можна таблетованої та ін'єкційної форми. Однак, таблетки популярніші серед атлетів, оскільки не завдають шкоди здоров'ю, сприяють нарощуванню м'язової маси та зручні у застосуванні. Данабол характеризується анаболічною активністю, яка становить 200% щодо тестостерону. Андрогенні властивості перебувають на рівні 50%. Препарат здатний конвертуватися в естрогени. Чинить вплив на організм протягом 6-8 годин. Більшою мірою, данабол підходить для чоловіків. У жінок може спричиняти ознаки вірилізації.

Якими ефектами має данабол?

Данабол застосовується під час масонабірних курсів. Внаслідок того, що діюча речовина метандростенолон здатна конвертуватися в естрогени, відбувається накопичення зайвої рідини. Так, за один курс атлет може набрати до 10 кг м'язової маси, але згодом втратити 2-3 кг загальної ваги. Це пов'язано з тим, що “відходить” зайва вода з організму. Препарат не застосовується до створення вираженого рельєфу. Ефекти від застосування препарату Данабол:

  • прискорюється синтез білка;
  • м'язові тканини насичуються киснем;
  • збільшується обсяг м'язів;
  • підвищуються силові показники;
  • покращується апетит;
  • спалюється зайвий підшкірний жир;
  • зміцнюються кістки, зв'язки та суглоби.

Данабол має доступну ціну для кожного спортсмена. Крім того, препарат виявляє побічні реакції тільки в тому випадку, якщо перевищується рекомендований режим дозування. Купити в Україні данабол можна на сайті "Steroids-shop". Замовити товар можна за телефоном чи онлайн. Доставка всієї продукції здійснюється не тільки в Харків і Одесу, але і по всій Україні.

Як приймати данабол?

Перед тим, як купити данабол на сайті "Стероїд-шоп", необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем та тренером. Це рекомендується для того, щоб лікар склав режим дозування. Норма прийому спортсменів варіюється від 10 до 50 мг на добу. Тривалість стероїдного курсу становить 8 тижнів. У дуже рідкісних випадках данабол можуть застосовувати жінки. Дозування для представниць прекрасної статі становить 5 мг на добу. Відгуки про данабол виключно позитивні, так як при оригінальній фармакології, побічні реакції проявляються рідко, а зручний спосіб застосування оцінили навіть новачки.

Джерело: https://steroidsshop-ua.com/product/243/

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть