chesno.in.ua, 2020-11-10 09:37

SAP і раціоналізація бізнесу

SAP і раціоналізація бізнесу

Сферою діяльності, яку здійснює фірма Benoy з 2017 року в Києві, є послуги IT-консалтингу, а також інтеграція кращих розробок, що полегшують для персоналу комерційних структур участь в процесах планування та управління бізнесом.
Послуги нашої компанії орієнтовані на кінцевого споживача програмних продуктів. Безсумнівним успіхом Benoy стало золоте партнерство з SAB. Наша компанія отримала право надавати підтримку для цілого ряду рішень. Партнерські послуги такого рівня в Україні може надавати лише Benoy.

SAP і раціоналізація бізнесу

Програмні продукти SAP полегшують роботу з базами даних компанії і дозволяють ефективно аналізувати такі сфери її діяльності, як збут, облік, планування, кадрова політика і т.д.
Ключові можливості SAP:

  • автоматизація рутинної роботи співробітників;
  • вивільнення часу для стратегічних завдань;
  • збільшення швидкості закриття вакансій;
  • прогнозування і оптимізація чисельності персоналу;
  • оцінка продуктивності і ефективності співробітників
  • початок роботи в системі без додаткового навчання;
  • моментальна генерація аналітики і звітів;
  • аналіз інформації про ринки збуту і діяльності компанії в режимі реального часу.

SuccessFactors

SAP SuccessFactors дозволяє почати автоматизацію HR c напрямки, актуального саме для вас
Рішення "Підбір персоналу" направлено на безперервний процес пошуку, залучення та найму кращих кандидатів через єдину точку підбору інтегровану з сайтами підбору персоналу та корпоративним порталом.
Модуль "Адаптація персоналу" допоможе вибудувати «дорожню карту» для найбільш ефективного старту, мотивації і збереження нових співробітників на критично важливому етапі процесу управління талантами - етапі занурення в процеси і культуру компанії.
SuccessFactors - це єдина і зрозуміла середовище для формулювання і досягнення цілей співробітників у відповідності зі стратегією організації, а також інструмент управління ефективністю і оцінки персоналу з можливістю точно оцінити результати.

IBP

SAB IBP базується на HANA - одному з кращих зразків хмарної середовища, який дозволяє групі співробітників здійснювати спільну діяльність в галузі планування. Це зручний інструмент для планувальника, що дозволяє отримувати актуальну інформацію про стан ринку.

S / 4HANA

Інноваційна складова S / 4HANA дозволяє найбільш просто і ефективно організувати бази даних, виключаючи необхідність обробляти їх протягом тривалого часу. Продукт працює з однаковою продуктивністю незалежно від числа звернень. При необхідності кількість транзакцій може бути збільшено багаторазово.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть