chesno.in.ua, 2021-12-14 09:46

Застосунок «Дія» перестав генерувати сертифікати вакцинації, названо причину

Застосунок «Дія» перестав генерувати сертифікати вакцинації, названо причину

13 грудня у «Дії» вакциновані не моли згенерувати COVID-сертифікати.

Про це повідомляє ТСН.ua із посиланням на Міністерство цифрової трансформації. Користувачі серед іншого скаржаться, що після ідентифікації особи та підтвердження згоди для передавання даних у «Дії» не з’являються документи про вакцинацію. У другій половині дня в розділі «Послуги” взагалі зник розділ “COVID-сертифікати». Річ у тому, що в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ), яка забезпечує електронний документообіг у вітчизняній медичній галузі, стався технічний збій.

За словами проектної менеджерки Мінцифри Катерини Чорногоренко, зараз у відомстві чекають, коли відновиться роботи ЕСОЗ. За попередніми даними, вона запрацює сьогодні ввечері.

Тим часом, МОЗ із листопада працює над механізмом так званої «ковідної амністії» для тих, хто купив підроблений сертифікат про вакцинацію.  В Україні хочуть дозволити щеплення людям після того, як вони зізнаються, що отримали фальшиві довідки про вакцинацію.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Дія сертифікати
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть