chesno.in.ua, 2021-11-24 16:19

Instagram тестує довші відео в Stories

Instagram тестує довші відео в Stories

Після того, як це було помічено під час тестування минулого місяця, Instagram офіційно запустив тестування 60-секундних відео в Stories, що означатиме, що довші відеокліпи більше не будуть розділятися на 15-секундні сегменти та відтворюватися в різних кадрах Stories.

Як зазначалося, минулого місяця дослідник додатків Алессандро Палуцці поділився цим повідомленням, збереженим у внутрішньому коді програми, яке тепер відображається деяким користувачам у реальному середовищі.

SMT запитали Instagram про оновлення, і він надав таку заяву: «Нашій спільноті дуже потрібна можливість створювати довші дописи Stories. Ми раді тестувати 60-секундні сторіз, щоб люди могли створювати та переглядати сторіз з меншою кількістю перерв». 

Довші відео в Stories

У Instagram стверджують, що наразі ця опція тестується з невеликою групою користувачів з метою надання більшої свободи творчості та подальшої інтеграції різних параметрів відео програми для оптимізації творчих інструментів і функцій.

Що, насправді, є ключовим акцентом. Ще в січні керівник Instagram Адам Моссері повідомив про майбутню консолідацію відеопродуктів додатка з метою полегшення створення та скорочення різних інструментів платформи. Це почалося з об’єднання публікацій відеоканалу в єдиний формат на початку минулого місяця разом із виходом бренду IGTV на пенсію.  

Як пояснив Моссері для Decoder: «Ми шукаємо, як ми можемо – не лише за допомогою IGTV, а й у всьому Instagram – спростити та об’єднати ідеї, оскільки минулого року ми зробили багато нових ставок. Я думаю, що цього року ми повинні повернутися до нашої зосередженості на простоті та майстерності».

Вплив TikTok

На переосмислення його підходу значною мірою вплинув TikTok, який став найпопулярнішим соціальним додатком серед молодих користувачів, обігнавши Instagram.

Частиною основної привабливості TikTok є простота – у TikTok ви відкриваєте повноекранну стрічку відеокліпів і прямих трансляцій, причому всі вони об’єднані в один оптимізований, зосереджений список, налаштований для кожного окремого користувача.

Instagram набагато більш сегментований, з Reels в окремому каналі та Stories у окремому розділі. Це може обмежити оптимальне використання, тому Instagram зараз прагне об’єднати всі ці елементи, що також, зрештою, дозволить йому продемонструвати найкраще з кожного аспекту в одному, більш захоплюючому потоці.

Розширення до 60-секундних відеокліпів в Stories є ще одним кроком у цьому поступовому об’єднанні, яке на певному етапі, ймовірно, відкриє програму для повноекранного перегляду історій, дописів каналів та відеороликів, все в одному, що дозволить IG, як TikTok, використовувати весь завантажений вміст для максимального залучення користувачів.

До наступного етапу ще далеко, але довші відео означатимуть, що тепер користувачі зможуть публікувати повні ролики в Stories, наприклад, по суті, автоматично об’єднуючи дві функції. Потім потрібно лише визначити, яким чином він переходить із традиційної стрічки на іншу, яка налаштована на більше сторіз/Reels.

Це великий крок і більш фундаментальна зміна для програми. Наразі це обмежено, але незабаром ви можете очікувати, що довші відео Stories з’являться у вашому додатку Instagram.

 

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Instagram Stories тестування
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть