chesno.in.ua, 2021-11-08 14:46

Створено смартфон для людей похилого віку

Створено смартфон для людей похилого віку

Hisense F60 5G – новий смартфон для людей похилого віку.

Компанія Hisense Communications представила його на 9 міжнародній конференції партнерів China Mobile. Компанія націлена на людей похилого віку і пропонує відповідні функції.

Компанія заявила, що Hisense F60 має різні функції захисту сім’ї, включаючи віддалену допомогу голосового зв’язку, екстрений виклик за допомогою однієї клавіші у разі надзвичайної ситуації та виявлення падіння за допомогою датчиків.

Що стосується функції Health Guard, телефон оснащений датчиками для визначення температури тіла, пульсу та рівня кисню в крові, що дозволяє людям похилого віку (і не тільки) стежити за своїм здоров’ям. На додаток до цього алгоритм аналізу здоров’я Hisense надає результати оцінки стану здоров’я, відстежуючи серцево-судинні захворювання.

Смартфон оснащений 6,81-дюймовим дисплеєм Full HD+ та восьмиядерною однокристальною системою Qualcomm Snapdragon з 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Пристрій працює під керуванням операційної системи Android 11 від акумулятора ємністю 5000 мАгод, який підтримує технологію швидкої зарядки 30 Вт.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 2 і 2 Мп, фронтальна камера є 16-мегапіксельною.

Источник: chesno.in.ua
Новости по теме:

Смартфон
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть